Suitsukenippuja täydentyi

13.12.2023

Vähän täydennystä suosittuihin suitsukkeisiin.  Näillä onnistuu erilaiset kodin tai tilan puhdistukset, seremoniat ym. Hyvä puhdistaa/siunata koti ennen vieraiden saapumista ja jos tuntuu että vieraiden energiat jää leijailemaan kotiin, niin kannattaa puhdistaa koti vielä vieraiden poistumisen jälkeenkin.  Tai upea käyttää uuden vuoden puhdistuksiin. 

Suitsuke, Näkeminen (vision) => Tässä suistukesekoituksessa on sekoitus piparminttua, Inkivääriä ja Rosmariinia. Rosmariini selkeyttää negatiivisia asioita, antaa itseluottamusta sekä virkistää mieltä ja kehoa. Hyvä henkiseen parantamiseen ja nuorekkuuden säilyttämiseen. Piparminttu auttaa poistamaan fyysisiä jännitteitä ja auttaa näkemään tulevaa. Inkivääri luo menestystä ja houkuttaa puoleensa vaurautta. Tästä suitsukkeesta olen saanut asiakaspalautetta eli asiakas oli käyttänyt tätä naisten piirin seremoniassa ja sillä kertaa jokainen osallistuja oli saanut erikoisen vahvoja visioita ja näkemyksiä omaan elämäänsä liittyen.

Suitsuke, Triple Goddess => Hoitava suitsukesekoitus, joka soveltuu myös healing työskentelyyn tai psyykkisten voimien herättelyyn lempeästi sekä unityöskentelyyn. Tämän suitsukkeen ainesosat:

  • Maiden Sage: (Salvia clevelandii) => puhdistava. Tunnetaan myös nimellä myskisalvia tai puhvelisalvia, tämä on harvinaisempi salvialaji, jota löydetään Kaliforniasta ja jota käytetään yleisesti puhdistukseen. Sen tuoksu on makeampi kuin tavallisen valkoisen salvia.
  • Motherworth: (Leonurus cardiaca = Rohtonukula) => Tämä kuuluu minttukasveihin, se on monivuotinen kasvi, jota käytetään mielen ja sydämen rauhoittamiseen (yrttiparantamisessa tällä hoidetaan gynekologisia sairauksia).
  • Cronesworth: (Atemisia vulgaris = Pujo) => Tätä käytetään psyykkisten voimien herättelyyn, astraaliprojektioon, healing työhön ja unityöskentelyyn.

Suitsuke, Blue Sage + Palo Santo => Suitsukesekoitus, joka soveltuu hyvin tilan tai paikan puhdistamiseen, seremonioissa tai muissa tilanteissa, jossa tahdot luoda puhtaan ja suojelevan ilmanpiirin.

  • Blue Sage (Artemisia Tridentata = Salviamaruna) tunnetaan myös nimillä Grandmother Sage, se on lähisukulainen valkosalvialle eli myös hyvä parantamiseen ja puhdistusrituaaleihin. Sinisen salvian rauhoittavaa ja rentouttavaa tuoksua voi käyttää apuna meditaatiossa ja sen tuoksu ei ole yhä pistävä kuin valkoisen salvian. Sininen salvia auttaa henkisten voimien herättelyyn ja sitä voidaan myös käyttää karkotusrituaaleissa, jossa tahdotaan poistaa pahantahtoisia henkiä. Poltetaan yleensä puhdistamaan tilaa, karkottamaan negatiivisuutta ja suojelukseksi.
  • Palo Santo (Bursera graveolens) tunnetaan myös nimellä pyhä puu ja siinä on makean tuoksuinen trooppinen puun tuoksu. Se puhdistaa negatiivisia henkiä ja energioita, lisää rentoutumista, tuo iloa ja harmoniaa kotiin. Palo Santo kuuluu samoihin puulajeihin, jotka tuottavat frankinsenssin ja mirhaa, mutta sitä löytyy ainoastaan Ecuadorista, Perusta ja Galapagos Saarilta. Palo Santon pyhä maine ajoittuu Inkojen aikaa, jotka käyttivät sitä parantamis- ja puhdistamisseremonioissa.

Nämä kaikki suitsukkeet ovat Mountain Valley Sage yrityksen tekemiä, jonka omistaa ja jota pyörittää Amerikan alkuperäisväestö. Yritys sijaitsee Coloradossa.