Isompia manifestointi kynttilöitä

27.12.2023

Leppoisia välipäiviä vietetään ja uuden vuoden valvojaisia odotellaan =D  Oletko muistanut Pyhät Unet?  eli nyt on jo kolme yötä takana, mutta vielä ehtii unia näkemään.  Valmistin uusia isompia manifestointi kynttilöitä uuden vuoden kunniaksi eli näillä voi manifestoida erilaisia asioita tulevalle vuodelle. Saatavilla olevat värit: violetti, valkoinen, punainen, vihreä, turkoosi, meripihka ja musta. Pituus 22 cm ja halkaisija 3 cm. Pieniä eroja voi olla käsityön vuoksi. Valmistettu mehiläisvahasta. Tuoksuton. Paloaika n. 10 h, palaa tasaisesti eikä valuta. Hand made by Shamaanitar. Kuvassa näet myös palavan kynttilän, joka on palanut 5 h. 

  • Punainen kynttilä sopii intohimon ja menestyksen herättämiseen tai jos tahdot saada jonkun asian toimimaan nopeasti. Se soveltuu myös aineellisten asioiden kutsumiseen. 
  • Meripihkan värinen kynttilä sopii kun tahdot kutsua puoleesi ohjausta tai opastusta ja tahdot tehdä viisaita päätöksiä omalla polulla. Tämä väri luo selkeyttä ja valoa edessä oleviin asioihin. 
  • Vihreä kynttilä sopii itseluottamuksen kasvattamiseen tai jos tahdot houkuttaa puoleesi hyvää onnea ja rahaa. Meripihka on väri, jossa on keltaista sekä ripaus oranssia tai ruskeaa.  
  • Violetti/purppura avaa kolmatta silmää ja kruunuchakraa. Violetti kynttilä sopii kun tahdot voimistaa psyykkisiä kykyjä ja saada yhteyttä henkioppaisiin/auttajiin. Violetti kynttilä kutsuu puoleensa parantavaa energiaa ja henkistä yhteyttä. 
  • Musta on suojelun väri ja sitä se on myös kynttilässä. Mustan kynttilän polttaminen sopii silloin, jos tahtoo luoda suojelua johonkin asiaan tai poistaa itseensä kohdistuvaa negatiivisuutta. Se soveltuu myös omien negatiivisten mallien ja toimintatapojen tuhoamiseen. 
  • Valkoinen on puhtauden ja rauhan väri. Valkoiset kynttilät ovat ideaalisia uusiin alkuihin ja tuoreisiin asioihin. Valkoista kynttilää voi polttaa erityisesti puhdistus rituaaleissa, voi puhdistaa joko alueen/tilan tai jonkin tapahtuman. Valkoinen on henkisyyden väri ja sitä voi myös polttaa saadakseen rauhaa äidille ja sikiölle raskauden aikana.
  • Turkoosi väri avaa kurkkuchakraa. Turkoosin kynttilän polttaminen tuo asioihin perspektiiviä, helpottaa stressiä, auttaa muistiasioissa ja tuo kasvua asioihin.