Kortteja, oraakkelit ja tarot

15.11.2023

Marraskuussa kauppaan on saapunut paljon korttitäydennyksiä sekä myös uusia korttipakkoja, joita mulla ei ole aikaisemmin ollut. Yllä on yhden upeat uudet kortit mun kaupassa eli The Law of Positivism Healing oraakkelikortit. Tässä pakassa on 50 kauniisti kuvitettua korttia, joissa lyhyt "ydin"teksti. Enemmän tekstiä korttiin liittyen on opaskirjassa, joka on korttien mukana. 

Kaikki kortit eli täydennykset suosittuihin pakkoihin ja uutuudet löytyvät kaupan Sisäinen Viisaus osastolta

Practical Magic Oracle: An Oracle for Everyday Enchantment Cards. Nämä kortit ovat myös uudet eli näitä mulla ei ole ollut aikaisemmin kaupassa ja näissä on myös todella upea kuvitus! Nämä kortit on julkaistu huhtikuussa 2023, joten kovin paljon ikää näillä ei vielä ole. Pakkauksen mukana on korttiteline, johon voit nostaa päivän kortin ja antaa sen energian vaikuttaa sinuun ja muistuttaa mikä juuri sillä hetkellä on tärkeää. 

Medicine Heart Oracle: Shamanic Wisdom of the Divine Feminine Cards ovat alla eli tämä pakka mun oli vain pakko saada, koska näissä oli tuollainen shamaaniviba ja tykkään Alana Fairchildin muista korteista. Tässä on 44 upeaa korttia ja peräti 368 sivuinen värillinen opaskirja. Nämäkin kortit ovat tosi uudet eli ilmestyneet syyskuussa; 8.9.2023.

Vielä yhdet uudet kortit eli The Mystical Dream Tarotit. Otin nämä kauppaan, koska kuvitus näytti mageen erikoiselta ja korttien kuvitukset kumpuavat suoraan unien mystisistä maailmoista ja visioista.