Shamaanittaren suitsukesetit

05.08.2023

Valmistin erilaisia suitsukesettejä eli minulta kysellään paljon miten käyttää ja mihin tarkoitukseen, niin tässä kolme erilaista settiä, joita voit käyttää tiettyihin tatkoituksiin eli esim. kodin tai tilan siunaamiseen ja hyvän energian kutsumiseen, rauhan ja sekeämpien unien saamiseen tai täydenkuun ja muiden rituaalien seremonioihin, loitsuihin tai rukouksiin. Löydät nämä kaikki setit Alttari & Koti osastolta "Eri Suitsukeniput" 

Tässä alla tarkempia tietoja suitsukeseteistä:

Yllä olevassa kuvassa on Suitsukesetti, siunaukset ja hyvä energia  (hinta 23,90€)  => sisältää rosmariinisuitsuke, eukalyptussuitsuke ja pala maarianheinää. Kaikki suitsukkeet soveltuvat hyvin kodin siunaukseen ja hyvän energian kutsumiseen. Eukalyptusta käytetään mm. tuomaan uutta energiaa tilanteeseen, parantamaan jonkin asian tuomaa katumusta ja huolia sekä lievittämään henkistä uupumusta. Se on erinomainen yrtti käytettäväksi, kun joku tai jokin häiritsee sinua. Eukalyptusnipun koko: pituus n. 11 cm ja halkaisija 3 cm. Rosmariini on yksi tärkeimmistä vanhoista maagisista yrteistä. Rosmariini on rakkauden symboli monien kulttuurien keskuudessa, sillä on erittäin stimuloiva tuoksu, joka edistää muutosta ja kasvua. Rosmariini suojelee pahoja henkiä ja negatiivisuutta vastaan. Se on myös hämmästyttävä muistin parantaja eli vahvistaa muistia ja saa ajatuksen selkeyttä. Auttaa psyykkisten aistien avautumisessa ja suojelemisessa sekä mielen puhdistamisessa. Rosmariininipun koko: pituus n. 10-11 cm ja halkaisija 3 cm. Maarianheinällä voi kutsua puoleensa rakkautta, lempeyttä ja rehellisyyttä. Yksi tärkeimpiä seremoniallisia kasveja ja perinteisesti käytetään henkilön siunaamiseen, pitämään pahoja henkiä loitolla kodista ja puhdistamaan välineitä ja esineitä. Maarianheinä tuoksuu hyvälle ja sen tuoksun sanotaan houkuttelevan hyviä energioita. Se symboloi parantamista, rauhaa ja henkisyyttä. Letin koko n. 9 cm ja paksuus 1,5 cm. Ympäristöinfo: Kasvatettu ja käsin poimittu yhteistyökumppanin luomufarmilla Kaliforniassa.

Suitsukesetti, Rauha ja selkounet (hinta 19€) => tässä suitsukesetissä on mugwortsuitsuke, palo santo tikku ja pala maarianheinää. Kaikki suitsukkeet soveltuvat hyvin rauhoittamaan tilan energiaa ja mieltä. Mugwort tunnetaan myös nimellä "unirohto" eli sillä on ainutlaatuinen kyky stimuloida unia. Kun poltat sitä suitsukkeen tavoin, sillä on hienovarainen, makea ja unettava tuoksu. Sitä käytetään ennustamiseen ja selkouniin. Jos tahdot nähdä selkounia polta suitsuketta ennen nukkumaan menoa tilassa, jossa nukut. Mugwort nipun koko: pituus n. 10 cm ja halkaisija 3 cm. Palo Santo puhdistaa negatiivisia henkiä ja energioita, lisää rentoutumista, tuo iloa ja harmoniaa kotiin. Tikun pituus n. 9 cm ja paksuus 1,5 cm. Kokoeroja voi olla luonnollisten ominaisuuksien vuoksi. Maarianheinällä voi kutsua puoleensa rakkautta, lempeyttä ja rehellisyyttä. Yksi tärkeimpiä seremoniallisia kasveja ja perinteisesti käytetään henkilön siunaamiseen, pitämään pahoja henkiä loitolla kodista ja puhdistamaan välineitä ja esineitä. Maarianheinä tuoksuu hyvälle ja sen tuoksun sanotaan houkuttelevan hyviä energioita. Se symboloi parantamista, rauhaa ja henkisyyttä. Letin koko n. 9 cm ja paksuus 1,5 cm

Kaikkia tämän setin suitsukkeita voi käyttää myös suojelemaan henkilöä ja paikkaa pahoilta silmiltä ja ajatuksilta.

Suitsukesetti, Pyhät puut (hinta 22,90€) => Tässä suitsukesetissä on setriä, katajaa ja palo santo tikku. Kaikki ovat pyhiä puita ja niiden energiaa käytetään erilaisissa seremonioissa ja rukouksissa. Cedar/Flat Cedar pidetään pyhänä puuna ja sitä kutsutaan mm. elämän puuksi. Vaikka tässä on setri nimenä, monet setrin suitsukkeet eivät tule varsinaisesta setripuusta vaan useimmat tulevat sypressiperheen puista. Flat Cedar puussa mm. on lituskaiset oksat ja se on todennäköisesti saanut nimensä tästä seikasta.Perinteisesti tätä suitsuketta käytetään auran puhdistamiseen, mutta sillä voi myös puhdistaa kotia. Se rauhoittaa ja luo tasapainoa. Puhdistaminen setrin savulla on hyödyllistä erityisesti jos asiat ovat vaikeita ja jumissa; setrillä on kyky ja voima auttaa ongelmallisissa tilanteissa. Se poistaa ongelmia, mutta myös houkuttaa hyviä energioita. Suitsukkeen koko: pituus 11 cm, halkaisija n. 3 cm.

Katajaa käytettiin entisaikana temppeleissä puhdistusrituaaleissa, sillä on maskuliininen, suojeleva energia. Kataja on erinomainen puu parantumiselle ja puhdistukselle erityisesti myrkkyjen tai tautien leviämisen hillitsemiseksi. Monet käyttävät katajaa suojelemaan pahoilta hengiltä ja noituudelta. Sitä käytetään medicine pussukoissa ja parantavissa amuleteissa. Käyttötarkoitus: suojaus (varkaus, pahuus, terveys). Selvännäkö, puhdistaminen, siunaaminen, vauraus. Kataja aktivoi ja elvyttää väsynyttä kehoa, mieltä ja henkeä. Luo turvallisen ja pyhän tilan. Kanna neulasia mukana medicine pussukassa tai taskussa suojelemassa. Katajaa voi käyttää myös uuden yrityksen tai asunnon siunaamisessa ja kutsumassa yltäkylläisyyttä. Suitsukkeen koko: pituus 11 cm, halkaisija n. 3 cm.

Palo Santo (Bursera graveolens) tunnetaan myös nimellä pyhä puu ja siinä on makean tuoksuinen trooppinen puun tuoksu. Se puhdistaa negatiivisia henkiä ja energioita, lisää rentoutumista, tuo iloa ja harmoniaa kotiin. Palo Santo kuuluu samoihin puulajeihin, jotka tuottavat frankinsenssin ja mirhaa, mutta sitä löytyy ainoastaan Ecuadorista, Perusta ja Galapagos Saarilta. Palo Santon pyhä maine ajoittuu Inkojen aikaa, jotka käyttivät sitä parantamis- ja puhdistamisseremonioissa. Tikun pituus n. 9 cm ja paksuus 1,5 cm. Kokoeroja voi olla luonnollisten ominaisuuksien vuoksi.

Suitsukkeiden ympäristöinfo:

Mugwort, maarianheinä, rosmariini, eukalyptus, setri ja kataja on kasvatettu ja käsin poimittu yhteistyökumppanin luomufarmilla Kaliforniassa

SERFOR-sertifioitua Palo Santoa Perusta. Ne ovat peräisin metsästä, jota Perun maatalouteen ja kasteluun liittyvä ministeriö (SERFOR) hoitaa. Se on hyväksynyt ja sertifioinut myytäväksi laitetut tuotteet. Tuotteissa käytetään vain sellaisia Palo Santo puita ja oksia, jotka ovat kaatuneet luonnostaan ja jotka ovat pysyneet maassa vähintään 3-4 vuotta. Tällä sadonkorjuutavalla ei ole haittaa luonnolle.