Erä uusia Feng Shui tehosteita!

05.03.2024

Nyt muutama minipatsas pronssista sekä kultainen lohikäärme vaurauteen saatavilla! Kaikki ovat hyviä Feng Shui tehosteita kotona tai työpisteellä. Tässä kerron näistä tuotteista ja niiden sijoittelusta hieman lisää. Lähdetään liikkeelle tuosta yllä olevasta Pi Xiu symbolista.  Tämä myyttinen villieläin näyttää hurjalta ja voimakkaalta, joten se on erinomainen Feng Shui -symboli. Tällä eläimellä on lohikäärmeen pää, hevosen vartalo, yksisarvisen kynnet ja raju ulkonäkö; sillä on myös siivet ja kaiken tämän yhdistemänä se muistuttaakin omaan silmääni lentävää leijonaa.

Pi Xiu kerää varallisuutta ja karkottaa pahat henget. Legendan mukaan Pi Xiu syö vain kultaa, hopeaa, jalokiviä joka ilmansuunnasta, eikä se koskaan ulosta (siltä puuttuu peräaukko). Tämän asian vuoksi Pi Xiu symboloi vaurauden ja omaisuuden karttumista. Tietysti se pystyy karkottamaan myös pahat henget ja tuomaan onnea. Sanotaan, että se suojee kotia vuosittaisen Grand Jupiter tähden lepyttämisessä ja tuo myös onnea rakkaussuhteissa.

No miten tämä tulisi sitten sijoittaa? Varmista, että Pi Xiun pää (kasvot) on ikkunaa tai ovea kohti, tällöin se vetää puoleensa rahaa ja vartioi kotia. Sitä ei sijoiteta makuuhuoneeseen eikä niin että sen pää on sänkyä, peiliä, akvaariota tai Buddha patsasta kohti. Älä myöskään laita sitä kattopalkin alle.Lentävissä tähdissä voidaan käyttää eliminoimaan tähden 5 negatiivisia vaikutuksia. Pi Xiu -rannekorua tai kaulakorua käytetään varallisuuden parantamiseksi.

Lohikäärmekilpikonna edustaa kunnianhimoa ja viisautta, sen symboli sopii erityisesti, jos haluaa saavuttaa tavoitteet elämässä. Se on upea uran ja liike-elämän onnen tehoste - erityisesti hyvä haastavassa tai kilpailuhenkisessä ympäristössä. Tällä olennolla on lohikäärmeen hengityksen tai "sheng chin" uskomaton voima yhdistettynä kilpikonnan erityiseen vakauteen. Se on ihanteellinen yhdistelmä kahdesta menestyksen ominaisuudesta: kunnianhimo ja suuri viisaus. 

Lohikäärmekilpikonna on erinomainen symboli yliopistossa opiskeleville tai vasta työelämään astuville nuorille - se houkuttelee tarvittavaa tukea niiltä, ​​jotka voivat auttaa ja antaa viisautta ja kypsyyttä, jotka auttavat tässä elämänvaiheessa.

Shamaanittaren Feng Shui sijoitusvinkit:

 • voit sijoittaa sen katsomaan ulko-ovelle päin tuomaan tyyneyttä ja rauhaa kotiin. voit sijoittaa sen myös kohti ikkunaa, joka vaatii lisäsuojaa (eli jos ulkoa kohdistuu jotakin ikkunaa kohti shata tai lentävät tähdet on huonot)
 • Älä sijoita sitä niin, että se osoittaisi suoraan sinua kohti, kun istut.
 • voit käyttää omia suotuisia kua suuntia kun sijoitat tämän kotona tai toimistossa
 • jos perheessä on joku sairaana, niin voit käyttää perheenjäsenen omaa terveys kua suuntaa, kun sijoitat tämän (sijoitetaan katsomaan tätä suuntaa kohti eli ulospäin)
 • Idän suunta tai alue kotona: vahvistaa siteitä kaikkien perheen tai kotitalouden jäsenten välillä, tukee hyvää terveyttä ja hyvinvointia.
 • Kaakon suunta tai kaakon alue kotona: tuo enemmän voittoa ja taloudellista hyötyä kun sijoitat lohikäärmekilpikonnan kaakon alueelle, joka syboloi vaurausaluetta.
 • Luode tai luoteen alue kotona: vahvistaa patriarkaalista vaikutusvaltaa. Eli jos mies tuntee ettei hänellä ole vaikutusvaltaa kodissa, niin sijoittamalla lohikäärmekilpikonna luoteeseen voi vahvistaa tätä energiaa.
 • Työpöytä: erityisesti opiskelu tai tutkimustyö. Sijoita pöydän koilliskulmaan, täällä se auttaa rahoituksen saamisessa ulkopuolisista lähteistä ja tasoittaa tietä arvosanojen parantamiseen. Erityisen hyödyllinen korkeakouluopiskelijoille.

Feng Shuissa on monia pitkäikäisyyden symboleja ja yksi niistä on Wu Lou, joka tuo runsaasti siunauksia kotiin. Wu Lou on erityinen pullokurpitsa ja se on ollut pitkäikäisyyden, hyvän terveyden ja vaurauden symboli vuosisatojen ajan. Wu Lou, joka tunnetaan myös nimellä Hu Lu tai Calabash, on tärkeä työkalu, jota käytetään tehostamaan Feng Shuin vaikutuksia. Pelkästään Wu Loun muodolla on tärkeä symbolinen merkitys, koska siinä yhdistyy taivas ja maa. Kurpitsan yläpuoli symboloi taivasta ja alapuoli maata. Ihmisten käyttämä kurpitsa osoittaa harmoniaa maan, taivaan ja ihmiskunnan välillä.

Wu Loulla on kyky imeä negatiivista chi:tä. Kiinalaisen mytologian mukaan taolaiset munkit käyttivät kurpitsaa vangitsemaan pahuuden sen sisälle, jotta se ei aiheuttaisi ongelmia. Tästä syystä Wu Lou sai symbolisen merkityksen Feng Shuissa siitä, että se kykenee poistamaan negatiivista chitä ympäriltä.

Tuotteesta: Tämä on minikokoinen kurpitsa ja tehty pronssista eli soveltuu feng shui parantajana hyvin alueille, joissa tarvitaan metallin energiaa. Tässä mallissa on ripustuslenkki eli voit ripustaa sen roikkumaan tai käyttää riipuksena kaulalla. Lisäksi yläosan ja alaosan saa kierrettyä auki. Koko: n. 3 x 2 cm.

Shamaanittaren Feng Shui sijoitusvinkit:

 • Metallinen Wu Lou on täydellinen Feng Shui parantaja sairaustähtiin, erityisesti lentävä tähti 2:n kohtaan sijoitettuna kodin alueella.
 • Jos on heikko tai sairas, niin voi sijoittaa metallisen Wu Loun vuoteen vieressä olevalle pöydälle tai ripustaa jonnekin lähelle vuodetta houkuttamaan parantavaa chitä.

Lohikäärme on suosittu symboli ja tehoste Feng Shuissa. Sitä pidetään vahvimpana onnen symbolina sen voimakkaan chin takia eli se houkuttelee vaurautta, onnea, runsautta ja menestystä eri elämänalueille.

Lohikäärmepatsaita on yleensä saatavilla useita eri kokoja, malleja ja muunnelmia väreistä sekä materiaaleista esim. vihreä lohikäärme on erinomainen tehostaja idän alueella, joka edistää perheen terveyttä ja kultainen lohikäärme on taas loistava tehoste vaurauteen ja runsauteen.

Kultainen väri: Feng Shuissa kulta edustaa positiivista ja elinvoimaista energiaa, joka kutsuu hyvää onnea kotiin. Kulta symboli rahaa, vaurautta ja omaisuutta.

Erityisen hyvä kultainen lohikäärme on parantamaan liiketoimintaa eli se tuo menestystä ja vaurautta bisneksissä. Hyvä symboli liikemiehille/naisille sekä uraportaita kiipeäville. Tässä mallissa lohikäärme on rahakasan päällä ja pitää kädessään myös helmeä, joka symboloi valtaa, vaurautta, viisautta ja runsaita mahdollisuuksia. Moneen kertaan kiertynyt lohikäärme symboloi onnea.

Shamaanittaren Feng Shui neuvot sijoitteluun:

 • Yleissääntönä on, että lohikäärme tulisi sijoittaa niin, että sillä on avointa tilaa, jossa chi pääsee virtaamaan. Lohikäärmeillä tulee olla tilaa ja vapautta lentää sekä liikkua tilassa.
 • Kultainen lohikäärme tulisi sijoittaa niin, että se katsoo huoneeseen, jotta se tuo vaurautta ja onnea sisään eli sitä ei sijoiteta niin että se katsoo ovesta tai ikkunasta ulos.
 • Parhaimmat sijoitusalueet: olohuone, oleskelutila, työhuone, kotitoimisto, työpöytä.
 • Sijoita lohikäärme työpisteellä tietokoneen vasemmalle puolelle.
 • Lohikäärmeet ovat aktiivisia ja ne lentävät eli älä sijoita sitä makuuhuoneeseen, koska se voi pitää sinut yöllä hereillä.
 • Lohikäärmettä ei tulisi sijoittaa liian ylös eli se tulisi sijaita enintään silmien korkeudella.
 • Kotiin ei tule sijoittaa liikaa lohikäärmeitä, koska se ei ole hyväksi. Olen itse ymmärtänyt että maksimi on viisi.
 • Älä sijoita vauraustehosteita komeroon, varastoon, WC;hen jne.